Julkaistu 14.12.2015 käyttäjältä ConnectingTalents
Julkaistu 31.5.2013 käyttäjältä ConnectingTalents
Julkaistu 31.5.2013 käyttäjältä ConnectingTalents
Julkaistu 6.5.2013 käyttäjältä ConnectingTalents

Asumaan tulevaisuuden Itikanmäelle

Laaja Itikanmäki on näyttävä ja viihtyisä kokonaisuus. Peab Oy rakentaa Itikanmäelle aivan uudenlaisen asumisalueen. Näyttävät perinteisen punatiiliset rakennukset ja niiden välissä oleva laaja puistomainen piha-alue tarjoavat viihtyisän ympäristön kaikenikäisille asukkaille.

Alue sijaitsee lähellä Seinäjoen keskustaa. Kalevan navetan nurkalle rakennettava uusi  kevyen liikenteen silta lyhentää matkaa keskustaan entisestään. Kokonaisuuteen kuuluu myös Upseeritalo ja Kalevan navetta, jonka erilaisille toiminnoille vain sen korkealla oleva katto ja innovatiivisten ihmisten mielikuvitus antaa rajat.

Uusien asukkaiden lisäksi elämää alueelle tuo myös toimistorakentamisen myötä alueen syntyvät uudet työpaikat.


Asunto Oy Itikanmäen Orvokki

Vieraile virtuaalisesti rakenteilla olevassa Orvokissa! 3D- linkin kautta pääsee liikkumaan huoneistojen sisällä ja näkemään maisemia. Linkissä hissillä voi vaihtaa kerrosta ja kellarista voi siirtyä kulkukäytävää pitkin viereiseen autohalliin.

Osta oma asuntosi nyt. Kohteen arvioitu valmistuminen 09/2017.

Orvokki on Itikanmäelle rakentuvista seitsemästä kerrostalosta  rakennusjärjestyksessään viides.

Vankkarakenteisessa, punatiilisessä, hissillisessä kerrostalossa on 8 asuinkerrosta ja 54 huoneistoa. Huoneistojen koot vaihtelevat 35 neliöstä 118 neliöön. Käyttömukavuutta arkeen tuovat tarkoin harkitut ja tehokkaat huoneistopohjat sekä hyvä varustelutaso. 

Ylimpien kerroksien huoneistot tarjoavat asukkailleen huikeita näköaloja, osa tarjoaa lakeusmaisemia, osa näkymää keskustan suuntaan ja osasta näkyy ainutlaatuinen Itikanmäen miljöö ja sen sisäpiha.

Kellarikerrokseen tulevat asuntojen irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, väestönsuoja, taloteknisiä tiloja sekä 6 erikseen myytävää varastoa. Lisäksi piha-alueelle tulee polkupyöräkatos. Kellarikerroksesta on maanalainen kulkukäytävä taloyhtiön vieressä sijaitsevaan Ki Oy Itikanmäen parkin pysäköintilaitoksen halliin.

Ostat asunnon sitten omaan käyttöösi tai sijoituskohteeksi Itikanmäen Orvokin monipuolinen huoneistojakauma tarjoaa sinulle toimivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Tutustu kohteeseen osoitteessa www.peabasunnot.fi

Asunto Oy Itikanmäen Talvikki

Talvikki rakennettiin Itikanmäen seitsemästä asuinkerrostalosta kolmantena. Talvikin komea, punatiilinen ja 6 – kerroksinen kellarilla varustettu kerrostalo tarjoaa asukkailleen mukavaa ja turvallista asumista.

Alakerran pienin asunto on saunaton 28 m2 kompakti yksiö. Pienimmät saunalliset asunnot ovat 36 m2 yksiöitä ja isoimmat neliöt myös näköalaterassiensa puolesta tarjoaa yläkerran 106 m2 4h+k+s asunto. Näkymiä tästä asunnosta on idänpuoleiselta parvekkeelta lakeuksille ja etelän puoleiselta parvekkeelta alueen puistomaiselle pihalle.

Matkaa Talvikista sisäpihan toisella puolella olevaan Muurikkiin on noin virallisen jalkapallokentän leveyden verran. Kellarikerrokseen tulevat asuntojen irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, tekniset tilat, siivouskomero, kuivaushuone ja kolme myytävää varastoa. Lisäksi piha-alueelle tulee myös polkupyöräkatos.

Kohde on valmistunut tammikussa 2016.

Tutustu kohteeseen osoitteessa www.peabasunnot.fi


Asunto Oy Itikanmäen Lehdokki

Itikanmäen asuntorakentaminen aloitettiin Kalevan navetan viereltä Muurikki-nimisellä kerrostalolla. Asunto Oy Itikanmäen Lehdokki on alueen seitsemästä talosta seuraava. Lehdokin komea punatiilinen 7- kerroksinen kerrostalo tarjoaa asukkailleen mukavaa ja turvallista

asumista. Talon asuntokoot vaihtelevat 36m2 1h+kt+s huoneistosta yläkerran 102 ja 106 m2 4h+k+s asuntoihin.

Maantasokerrokseen tulevat asuntojen irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, tekniset tilat, siivouskomero, kuivaushuone ja kolme asuntoa. Kerrokset 2-7 ovat asuinkerroksia. Rakennuksen sisäänkäyntisivustalle pihaan tulee myös katos ja varasto ulkoiluvälineille.

Kohde on valmistunut kesäkuussa 2015.

Tutustu kohteeseen osoitteessa www.peabasunnot.fi


Asunto Oy Itikanmäen Muurikki

As Oy Itikanmäen Muurikki on Itikanmäelle rakentuvasta seitsemästä kerrostalokohteesta ensimmäinen. Muurikki on viisikerroksinen asuinkerrostalo, jossa huoneistokoot ovat kompaktista 35,5 m2:stä yksiöstä hulppeaan 101 m2:n ylimmän kerroksen 3-4 h+k huoneistoon. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat avaria ja tehokkaita. Huoneistojen suunnittelun lähtökohtana on ollut asiakaslähtöisyys ja käytännöllisyys. Asuinhuoneistoja kohteeseen tulee yhteensä 23 kpl.

Taloyhtiön pohjakerroksessa sijaitsevat taloyhtiön yhteiset tilat kuten ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset häkkivarastot sekä kaksi erikseen myytävää, liiketoiminnan mahdollistavaa työtilaa. Itikanmäen Muurikin rakennustyöt alkoivat kesällä 2013 ja kohde on valmistunut marraskuussa 2014.

Voit katsoa kohteen tarkempia tietoja osoitteessa www.peabasunnot.fi

 

Arkkitehtuurikutsukilpailu

Itikanmäen alueen rakentamisen pohjaksi järjestettiin arkkitehtuurikutsukilpailu, jonka voittajaksi valittiin yksimielisesti suunnitelma nimimerkillä ”Muurikki”.Palkintolautakunta katsoi ehdotuksen parhaiten ratkaisseen kilpailualueen haasteelliset tavoitteet, ja sen todettiin olevan erinomaisen kehityskelpoinen alueen jatkosuunnittelun pohjaksi.

Kilpailuehdotuksen tekijät ovat tamperelaisesta Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy:stä arkkitehti SAFA Eero Lahti ja arkkitehtiylioppilas Anna Ryhänen avustajinaan rakennusarkkitehti Anne Lehtinen, arkkitehti SAFA Susanna Rantanen, arkkitehti SAFA Sami Tuuhea ja arkkitehtiylioppilas Timo Vahter.

Kilpailun pohjalta aloitettiin uuden kaavan valmisteleminen. Varsinaisen alueen rakentaminen kestää yhteensä jopa 7-10 vuotta. Itikanmäen ilme tulee tulevaisuudessa muuttumaan oleellisesti, kun nyt jo purettujen Atrian tuotanto- ja toimistorakennusten tilalle suunniteltavat asuinkerrostalot valmistuvat.

 


 

Peab Oy Asuntomyynti

Torikatu 13 G, 2.krs
60100 Seinäjoki
0207 606 700

Birgit Teivaanmäki
+358 040 7132 103
birgit.teivaanmaki@peab.fi 
   
Tutustu muihin Seinäjoen asuntomyyntikohteisiin tästä http://www.peabasunnot.fi/