Julkaistu 14.12.2015 käyttäjältä ConnectingTalents
Julkaistu 31.5.2013 käyttäjältä ConnectingTalents
Julkaistu 31.5.2013 käyttäjältä ConnectingTalents

Töissä Itikanmäellä

Tulevaisuudessa ja itse asiassa jo ihan lähi vuosina Itikanmäki tulee olemaan lähes tuhannen uuden työpaikan sija. Alueelle ollaan suunnittelemassa erilaista yritys- ja palvelutoimintaa, mikä lisää alueen työpaikkoja. Itikanmäellä, Atrian toimitalossa työskentelee jo tällä hetkellä hieman yli 200 atrialaista.

Atrian toimitalon viereiselle tontille suunnittelemme toisen samanlaisen toimistorakennuksen rakentamista. Tähän toimistorakennukseen voimme rakentaa työpaikat jopa 300 työntekijälle.

 

Tänne on helppo tulla


Itikka Osuuskunta Oy:n toimitusjohtaja Reijo Flink on tyytyväinen työssäkäyntiin Itikanmäellä.
-Vanha toimistomme sijaitsi vuosikymmenet Itikanmäen vanhoissa kiinteistöissä ja uusien tilojen tarve oli ilmeinen. Lopullinen päätös oli helpottava kun selvisi, että jäämme samalle alueelle, mutta pääsemme aivan uusiin tiloihin. Henkisesti se oli meille tärkeää.
Asuin- ja työssäkäyntialueena Itikanmäki tulee tulevaisuudessakin olemaan aivan loistava. Uusi kevyen liikenteen silta lähentää Itikanmäen parin minuutin päähän keskustasta.
Täältä on helppo piipahtaa asioilla – ei tarvitse edes autoa ja kolikoita parkkimaksuihin.
Myös asiakkaat on helppo ohjata alueelle ja etunsa on siinäkin, että kaikki tietävät Itikanmäen ja sen sijainnin. Itikanmäki on jo nimenä arvoa herättävä!
Yleisesti ottaen, uudet tilat ovat aina uudet tilat. Meillä Atrialaisilla on uudessa toimitalossamme hyvät toimisto- ja neuvottelutilat, oma ruokaravintola sekä talvella autoa ja ”ihmistä” säästävät sähköpistokepaikat. Kaikki ovat tykänneet valtavasti ja ovat todella tyytyväisiä.

 
Tervetuloa alueelle kaikki muut uudet työntekijät!